Onze oplossingen voor particulieren

Onze gamma's van Carports en Pergola's met fotovoltaïsche panelen voor particulieren

We bieden ook een standaard, niet-solar assortiment.


Ons aanbod voor zonne-energie

Comfortreeks


De Confort structuur is uitsluitend verkrijgbaar als aanbouwversie, met een geraffineerd ontwerp en een onverslaanbare prijs/energie-efficiëntieverhouding.


Meer informatie

Harmony-reeks


De Harmony-structuur heeft een eersteklas ontwerp en afwerking. Deze versie is verkrijgbaar als vrijstaande of vrijstaande eenheid.


Meer informatie

Onze standaardaanbiedingen (niet-solar)

pergola_stricta_moderne_look

Pergola Stricta Moderne Look


De Stricta Moderne Look Pergola combineert hedendaagse elegantie met functionaliteit. Met zijn strakke lijnen en duurzame materialen zoals aluminium en gehard glas is hij weerbestendig en biedt hij bescherming tegen zon en regen.

De kleur en afwerking zijn aanpasbaar en passen harmonieus in elke buitenomgeving.


Meer informatie
pergola_lames_solisysteme

De Solisysteme lamellenpergola


De lamellenpergola van Solisysteme combineert een modern design met een uitzonderlijke functionaliteit. De verstelbare lamellen maken het eenvoudig om zonlicht en ventilatie te regelen, zodat je het hele jaar door optimaal comfort hebt.

Hij is gemaakt van robuuste, weerbestendige materialen en is opmerkelijk duurzaam.


Meer informatie

Bescherming tegen de zon


Standaard zonwering biedt een praktische en effectieve oplossing om het comfort van je buitenruimte te verbeteren. Ze blokkeren schadelijke UV-stralen, verminderen warmte en verblinding en beschermen je meubels tegen schade door de zon.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen en kunnen worden aangepast aan de esthetiek van je huis.Meer informatie

Somnium Pergola


De Somnium Pergola combineert een elegant design met een hoge functionaliteit om je buitenruimte te verfraaien. De verstelbare lamellen maken het gemakkelijk om zonlicht en ventilatie te regelen, zodat je het hele jaar door optimaal comfort hebt.


Meer informatie

Rolluiken


Rolluiken verbeteren de isolatie, houden je huis warm in de winter en koel in de zomer en verminderen de geluidsoverlast. Onze shutters bieden de beste bescherming tegen hitte en nieuwsgierige blikken.


Meer informatie

Vliegenramen


Vliegenramen houden muggen en andere insecten buiten, zodat je je ramen zonder zorgen open kunt houden. Ze beschermen ook tegen allergieën door pollen vast te houden.


Meer informatie

Terrasoverkappingen Reynaers


De gemakkelijk te installeren en te onderhouden terrasoverkappingen van Reynaers zijn ontworpen om het comfort en het gebruik van uw terras het hele jaar door te maximaliseren. Met opties zoals geïntegreerde verlichting en discrete afvoersystemen voegen ze een vleugje elegantie toe en verhogen ze de waarde van uw eigendom.


Meer informatie

Nog steeds niet overtuigd?

Download onze informatieflyers

FlyersOp zoek naar inspiratie?

Bekijk onze realisaties.


Realisaties


Wilt u meer informatie?
Niets eenvoudiger, neem contact met ons op!


Ons contacteren


Waarom kiezen voor een carpot of pergola op zonne-energie thuis?

Ten eerste betekent het een aanzienlijke besparing op de elektriciteitsrekening dankzij de productie van groene energie. Bovendien optimaliseren deze structuren de beschikbare ruimte door de bescherming van voertuigen en buitenruimtes te combineren met energieopwekking. Ze helpen ook om de ecologische voetafdruk te verkleinen en bevorderen een duurzamer leven. Met minimaal onderhoud en aanpasbare esthetiek bieden carports en pergola's op zonne-energie een praktische, milieuvriendelijke en elegante oplossing om je huis te moderniseren.

Wat is een zonnecarport?

De Coverit zonnecarport is een innovatieve structuur die de functies van een voertuigoverkapping combineert met de productie van duurzame energie. Het heeft de vorm van een conventionele carport, maar met één belangrijk verschil: het dak is gemaakt van fotovoltaïsche panelen. Deze panelen vangen de energie van de zon op en zetten die om in elektriciteit, wat een aantal praktische toepassingen mogelijk maakt, zoals het opladen van je elektrische auto.

Wat is een zonnepergola?

De Coverit zonnepergola is een tuin- of terrasconstructie die niet alleen schaduw en een plek om te ontspannen biedt, maar ook is uitgerust met zonnepanelen. Deze panelen wekken elektriciteit op door zonne-energie op te vangen, die gebruikt kan worden om elektrische apparaten van stroom te voorzien of de pergola te verlichten.

Hoe werkt een zonnecarport of zonnepergola?

Zowel een solar carport als een solar pergola maken gebruik van fotovoltaïsche panelen om zonne-energie op te vangen. In het geval van een carport op zonne-energie wordt deze energie door een omvormer omgezet van gelijkstroom naar wisselstroom, waardoor het mogelijk wordt om een huis van stroom te voorzien, elektrische voertuigen op te laden of terug te leveren aan het elektriciteitsnet. Een zonne-pergola werkt op een vergelijkbare manier en zet de energie van de zon om in elektriciteit, die vervolgens kan worden gebruikt om de verlichting van de pergola of stopcontacten buiten van stroom te voorzien of kan worden teruggeleverd aan het elektriciteitsnet.

Wat zijn de voordelen van een carport of pergola met fotovoltaïsche panelen?

Een carport of pergola uitgerust met fotovoltaïsche panelen heeft eerst en vooral heel wat voordelen, zowel voor de gebruiker als voor het milieu.
Dit zijn de belangrijkste voordelen:

Zonnepanelen hebben na installatie weinig onderhoud nodig, waardoor ze een relatief zorgeloze langetermijninvestering zijn.

Besparingen op elektriciteitsrekeningen

Fotovoltaïsche panelen wekken elektriciteit op die rechtstreeks door de woning kan worden gebruikt, waardoor de elektriciteitskosten dalen.

In plaats van extra ruimte in te nemen met zonnepanelen, maken fotovoltaïsche carports en pergola's efficiënt gebruik van de bestaande ruimte en combineren ze functionaliteit met energieproductie.

Zonnecarports bieden bescherming tegen weersinvloeden voor voertuigen, terwijl zonnepergola's een aangename buitenruimte creëren, beschermd tegen zon en regen.

Door zonne-energie te gebruiken verkleinen eigenaars van een carport of pergola op zonne-energie hun ecologische voetafdruk, wat bijdraagt aan de strijd tegen klimaatverandering.

Zonnecarports en zonnepergola's zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kunnen worden aangepast aan de bestaande architectuur.