Ontdek onze zonne-energieoplossingen

Carports en zonweringen voor uw woning


Ontdek onze oplossingen om een extra leefruimte te creëren of uw voertuig te beschermen terwijl u energie produceert.


Meer Informatie


Fotovoltaïsche carports voor uw bedrijf


Ontdek onze oplossingen voor carports zonder funderingen voor uw bedrijf.

              

Meer Informatie


Overkappingen en fotovoltaïsche schuilplaatsen voor uw school

Ontdek onze oplossingen voor overkappingen en schuilplaatsen die uw kinderen in elk seizoen beschermen.


Meer Informatie


Onze standaardaanbiedingen (niet-solar)

pergola_stricta_moderne_look

Pergola Stricta Moderne Look


De Stricta Moderne Look Pergola combineert hedendaagse elegantie en functionaliteit. Met zijn strakke lijnen en duurzame materialen zoals aluminium en gehard glas is hij bestand tegen de elementen en biedt hij tegelijkertijd bescherming tegen zon en regen.

De kleur en afwerking zijn aanpasbaar en passen harmonieus in elke buitenomgeving.


Meer Informatie
pergola_lames_solisysteme

Lamellenpergola van Solisysteme


De lamellenpergola van Solisysteme combineert een modern design met een uitzonderlijke functionaliteit. De verstelbare lamellen maken het eenvoudig om zonlicht en ventilatie te regelen, zodat je het hele jaar door optimaal comfort hebt.

Hij is gemaakt van robuuste, weerbestendige materialen en is opmerkelijk duurzaam.


Meer Informatie

Bescherming tegen de zon


Standaard zonwering biedt een praktische en effectieve oplossing om het comfort van je buitenruimte te verbeteren. Ze blokkeren schadelijke UV-stralen, verminderen warmte en verblinding en beschermen je meubels tegen schade door de zon.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen en kunnen worden aangepast aan de esthetiek van je huis.Meer Informatie

Somnium Pergola


De Somnium Pergola combineert een elegant design met een hoge functionaliteit om je buitenruimte te verfraaien. De verstelbare lamellen maken het gemakkelijk om zonlicht en ventilatie te regelen, zodat je het hele jaar door optimaal comfort hebt.


Meer Informatie

Rolluiken


Rolluiken verbeteren de isolatie, houden je huis warm in de winter en koel in de zomer en verminderen de geluidsoverlast. Onze shutters bieden de beste bescherming tegen hitte en nieuwsgierige blikken.Meer Informatie

Vliegenramen


Vliegenramen houden muggen en andere insecten buiten, zodat je je ramen zonder zorgen open kunt houden. Ze beschermen ook tegen allergieën door pollen vast te houden.


Meer Informatie

Terrasoverkappingen Reynaers


De gemakkelijk te installeren en te onderhouden terrasoverkappingen van Reynaers zijn ontworpen om het comfort en het gebruik van uw terras het hele jaar door te maximaliseren. Met opties zoals geïntegreerde verlichting en discrete afvoersystemen voegen ze een vleugje elegantie toe en verhogen ze de waarde van uw eigendom.


Meer Informatie

Ze vertrouwen op ons!

Coverit, een volledig toegewijd bedrijf


Opgericht in 2019 en met honderden realisaties in België, is Coverit uitgegroeid tot de referentiepartner op het gebied van fotovoltaïsche structuren en schuilplaatsen voor scholen.


Ons assortiment omvat totaaloplossingen die verfijnd design combineren met optimaal energierendement.


Onze dynamische en proactieve medewerkers luisteren naar uw behoeften en zijn overtuigd van de noodzaak om duurzame oplossingen te bieden, zowel economisch als ecologisch.


Bij Coverit staan klanttevredenheid en ervaring centraal in ons werk. Daarom bieden we onberispelijke diensten en prestaties tijdens alle stadia van uw project. We hechten er ook belang aan om alleen met het beste materiaal op de markt te werken.


Wat uw project ook is, Coverit heeft de oplossing.


Ons bedrijf

Nog steeds niet overtuigd? 

Download onze informatieflyers.

Flyers


Op zoek naar inspiratie?

Bekijk onze realisaties.


Realisaties


Meer informatie nodig?
Neem eenvoudig contact met ons op!

Ons contacteren